Veelgestelde vragen

Bestellen & Betalen

V. Op welke manieren kan ik bestellen bij Jumbo Tuinplezier?
A. Bestellen is mogelijk via onze webshop, via e-mail en telefonisch.

V. Hoe kan ik de betaling voor mijn bestelling doen?
A. Bij een bestelling via de webshop kunt u ervoor kiezen de betaling te doen via I-Deal, Mistercash of Bancontact, of bij levering contant of met een betaalkaart. In de winkel kan er zowel contant als met een betaalkaart worden betaald.

V. Wanneer moet de betaling van mijn bestelling in orde zijn?
A. Bij alle houten en aluminium constructies vragen wij standaard een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag. Dit doen wij omdat we ver voor levering al met uw bestelling aan de slag gaan en hier kosten voor gaan maken om het project voor u te gaan realiseren. Het restant mag u per bankoverschrijving voldoen voor levering of voldoen bij levering. Dit kan dan zowel contant als met een betaalkaart.

Levertijd & Levering

V. Wat zijn de levertijden van de producten?
A. We doen onze uiterste best om uw bestelling altijd zo snel mogelijk op het door u gewenste adres te leveren. Hieronder kunt u per productcategorie zien wat de gemiddelde levertijden zijn. Mocht u een specifieke wens hebben omtrent de levertijd, neemt u gerust contact met ons op.


Product Levertijd
Tuinhuizen in de categorie ‘Actie tuinhuizen’ 4-6 weken
Houten constructies 6-8 weken
Aluminium overkappingen 4-5 weken
Tuinkamers 4-5 weken
Glasschuifwanden 2-4 weken
Tuinmeubelen / los houtmateriaal 2-4 weken
Accessoires 2-4 weken

V. Ik heb mijn keuze al gemaakt, maar wil de levering pas over 6 maanden hebben omdat mijn fundering dan pas klaar is. Is dat mogelijk?
A. Jazeker, dat is geen probleem. U kunt bij uw bestelling aangeven in welke week u de bestelling zou willen ontvangen. Dan plannen wij de levering in en nemen van tevoren nog contact met u op om de verifiëren of uw werkzaamheden nog op schema liggen. Op deze manier komen we pas bij u leveren, wanneer u er klaar voor bent.

Verzendkosten

V. Komen er verzendkosten bij als ik mijn bestelling af wil laten leveren?
A. Alle blokhutten, garages en overkappingen worden gratis bij u geleverd. Voor alle overige producten geldt dat er verzendkosten in rekening gebracht kunnen worden, dit is afhankelijk van het product en de grootte van uw bestelling. U kunt dit altijd terugzien in uw winkelwagentje alvorens u besteld.