Overkapping - breedte 700cm - polycarbonaat

Vanaf € 1.925,00
Deze tuinkamer heeft een breedte (lengte van de goot) van 600cm, maar deze is aanpasbaar naar uw wensen. De diepte van de tuinkamer kunt u zelf bepalen bij het samenstellen van dit product, de diepte is leverbaar tot maximaal 500cm. Als uw breedte- of dieptemaat anders moet zijn dan de standaard afmetingen, is daar geen meerprijs aan verbonden. Na bestelling nemen wij altijd contact met u op om de exacte afmetingen door te nemen. De veranda is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk cremewit, antraciet en zwart. Wenst u de overkapping dicht te maken zodat u het hele jaar rond in uw tuin kunt genieten? Dan kiest u op deze pagina direct eenvoudig het gewenste type wanden en zo creëert u een luxe tuinkamer! Deze overkapping heeft een dak met polycarbonaat platen. Wanneer u liever een glazen dak wilt, kijkt u dan bij onze veranda met glas!
Stel eenvoudig uw product samen.
Heeft u andere wensen? Vraag dan een offerte aan.
Stel samen Vraag offerte aan
Een aluminium overkapping aan uw huis is een duurzame uitbreiding van uw woning. U creëert hiermee extra leefruimte waarbij u het buitenleven betrekt bij het leven in huis. Deze tuinkamer heeft een breedte (lengte van de goot) van 600cm, maar deze is aanpasbaar naar uw wensen. De diepte van de tuinkamer kunt u zelf bepalen bij het samenstellen van dit product, de diepte is leverbaar tot maximaal 500cm. Als uw breedte- of dieptemaat anders moet zijn dan de standaard afmetingen, is daar geen meerprijs aan verbonden. Na bestelling nemen wij altijd contact met u op om de exacte afmetingen door te nemen. De veranda is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk cremewit, antraciet en zwart. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor dimbare led-spots. Zo wordt uw overkapping, wanneer het donker wordt buiten, sfeervol verlicht. Standaard is er een HWA buis voorzien die in de staander geplaatst kan worden. Wenst u de overkapping dicht te maken zodat u het hele jaar rond in uw tuin kunt genieten? Dan kiest u op deze pagina direct eenvoudig het gewenste type wanden en zo creëert u een luxe tuinkamer! Deze overkapping heeft een dak met polycarbonaat platen. Wanneer u liever een glazen dak wilt, kijkt u dan bij onze veranda met glas!
Meer informatie
Breedte overkapping 700cm
Hoogte voorzijde Bij montage te bepalen, tussen 2050 mm en 2500 mm
Materiaalkeuze Aluminium
Type afwerking Gootkap en afdekkappen staanders zijn rond, Afdekkappen staanders zijn afneembaar t.b.v. plaatsen HWA buis
Daktype Polycarbonaat beplating
Garantie 5 jaar
Dakhelling Aanbevolen wordt minimaal 8 graden aan te houden