Hoe ziet onze werkwijze er voor u uit?

Onbegrensd assortiment & Maatwerk zónder meerprijs

In deze webshop heeft u de keuze uit een ruim assortiment tuinhuizen, overkappingen en aanverwante producten. Wij bieden u een breed scala aan opstellingen in diverse houtsoorten. Door ons unieke concept kunt u de maatvoeringen bij alle constructies zelf samenstellen. Hierdoor kunt u zelfs online de keuze maken voor een product dat precies aansluit bij uw tuinwensen en situatie.

Zo behandelen we uw bestelling

1. Tekening

Wanneer u besluit over te gaan tot de aankoop van het door u gewenste product, nemen wij de volgende werkdag contact met u op om de bestelling door te nemen. Om er zeker van te zijn dat uw verwachtingen aansluiten op het door ons te leveren product, sturen wij u van alle houten constructies binnen 1 week na bestelling een 2D tekening van de blokhut of overkapping. Hierop staan alle maatvoeringen aangegeven en de indeling betreffende ramen en deuren. Mocht u in deze fase van het traject nog een aanpassing wensen te doen, passen wij dit geheel kosteloos voor u aan. Zodoende komen we graag samen tot het perfecte ontwerp!

2. Productie & Afspraak

Nadat wij via email goedkeuring van u hebben ontvangen op de tekeningen, plannen wij uw opdracht in voor productie en eventuele impregneerbehandeling of het automatisch spuiten, afhankelijk van uw keuze. We nemen contact met u op om een afspraak met u te maken voor de levering en eventuele montage.

3. Levering & Montage

Op de dag van levering wordt het pakket zorgvuldig op het door u gewenste adres afgeleverd. Wij kunnen ook de volledige montage van de blokhut of overkapping laten verzorgen door onze ervaren montagedienst. Wilt u hiervan gebruik maken of heeft u hierover vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Aftersales

Mocht het onverhoopt zo zijn dat er iets niet in orde blijkt na (op)levering, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij nemen de situatie dan met u door en bieden u een snelle, accurate oplossing.

Ons team wenst u veel Tuinplezier
met uw nieuwe aankoop!